سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ او را گفتند : چگونه بر هماوردان پیروز گشتى ؟ فرمود : ] کسى را ندیدم جز که مرا بر خود یارى مى‏داد . [ و اشارت بدین مى‏فرماید که بیم من در دل او مى‏افتاد . ] [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

دسته بندی موضوعی یادداشتها
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :11
بازدید دیروز :12
کل بازدید :562289
تعداد کل یاداشته ها : 17
103/9/4
3:45 ع

 با اضافه شدن قابلیت "کلمات کلیدی" به هر یادداشت،‏ می توانید یادداشتهای خود را دسته بندی کرده و فهرستی از آنرا در وبلاگتان به نمایش در آورید. در ضمن شما می توانید کلمات کلیدی مربوط به هر یادداشت را در زیر آن یادداشت به نمایش در آورید.
در صورتی که از قالبهای پیش فرض پارسی بلاگ استفاده می کنید، کلمات کلیدی در وبلاگتان نمایش داده می شود، ‏اما در صورتی که قالبتان را تغییر داده و یا از قالب های پیش فرض سایت استفاده نمی کنید، برای نمایش کلمات کلیدی در زیر هر یادداشت  ، باید از تگ <*NoteSubject*>  استفاده کنید.
نکته :
    - برای قرار دادن این تگ باید به صفحه "تغییرات در قالب"(ویرایش قالب) در مدیریت وبلاگ بروید.
    - این تگ را باید مابین تگ باز و بسته پارسی بلاگ قرار دهید.(طبق راهنمای صفحه ویرایش قالب)

شما می توانید همچنین لیستی از دسته بندی های یادداشتهای خود را در وبلاگتان به نمایش درآورید. کاربران با انتخاب هر دسته می توانند تمامی یادداشتهایی اضافه شده به آن دسته (با استفاده از کلمات کلیدی در هر یادداشت) را مشاهده نمایند.
کاربرانی که از قالب پیش فرض سایت برای وبلاگشان استفاده می کنند،‏ نیازی به تغییر در قالب وبلاگشان نیست،‏چون این تگ به قالب اضافه شده و در وبلاگ با عنوان "دسته بندی یادداشت ها" نمایش داده می شود. اما برای دیگر وبلاگها ،‏کاربران باید وارد صفحه ویرایش قالب شده و تگ <*NoteSubList*> را در محل مورد نظر قرار دهند.  (در ضمن این تگ همان تگ قبلی است که برای نمایش "فهرست موضوعی یادداشت ها" در وبلاگ استفاده می شد.)

شما نیز می توانید برای مدیریت کلمات کلیدی وبلاگتان باید به صفحه "کلمات کلیدی" از منوی "پیشرفته" پارسی بلاگ و زیر منوی "موضوعات " بروید. در آنجا شما می توانید دسته های مورد نظر خود را اضافه و یا حذف کنید، و حتی دسته های قبلی خود را ویرایش نمایید.
همچنین می توانید هریادداشت را به دسته های مختلفی منسوب نمایید. که برای این کار با کلیک بر روی گزینه "منسوب کردن نوشته(...) " در جلوی دسته مورد نظر،‏به صفحه مربوطه رفت و با انتخاب هر یادداشت از لیست یادداشتها و کلیک بر روی دکمه "منسوب کن" توانسته اید یادداشت خود را به آن دسته اضافه کنید.


87/8/25::: 1:23 ع
نظر()
  

تگ های جدید پارسی بلاگ:
به منظور انعطاف بیشتر تگهای پارسی بلاگ و راحتی طراحان قالب در ساخت لینک مستقیم یادداشتها به شیوه ی دلخواه خود برای معرفی به سایتهای وب 2 و ... دو تگ جدید به تگهای پارسی بلاگ اضافه شد.
این دو تگ، تگ عنوان یادداشت و لینک مستقیم یادداشت است. تا قبل از این عنوان یادداشت به صورت لینکدار به همراه لینک مستقیم و علامت (+) برای کپی کردن لینک مستقیم، همه در یک تگ با عنوان <*NoteTitle*> ارائه میشد و این برای راحتی طراحان و کوتاه شدن کدنویسی آنها بود. با استفاده از تگهای جدید طراحان قالبها به شیوه ی دلخواه می توانند این لینک را ایجاد کنند و آن را جایگزین کد قبلی (<*NoteTitle*>) کنند و یا از آن برای ساختن لینکهای کمکی معرفی مطلب به سایتهای وب 2 مانند فرندفید، فیس بوک، تویتر ، بالاترین و ... (شما می توانید آیکونهای مربوط به تعدادی از این سایت ها را در پایان این یادداشت مشاهده نمایید.) استفاده کنند.
توضیح تگهای جدید:
1- تگ عنوان یادداشت <*LinkTitle*> : این تگ فقط عنوان هر یادداشت را - بدون لینک - نمایش می دهد .
2- تگ لینک یادداشت <*LinkUrl*> : این تگ لینک مستقیم هر یادداشت را نمایش می دهد و از آن برای ساختن لینک یادداشت می توانید استفاده کنید.
نمونه ی لینک ایجاد شده یادداشت توسط دو تگ جدید:
<A href="<*LinkUrl*>" ><*LinkTitle*></A>
نمونه ی کد معرفی یادداشت به فرند فید: (مخصوص طراحان قالب)
http://friendfeed.com/share?url=<*LinkUrl*>&title=<*LinkTitle*>
نکته: توجه داشته باشید که برای استفاده از این دو تگ باید این تگها حتما در محدوده ی تگ باز و بسته ی پارسی بلاگ قرار گیرند، تا به ازای هر یادداشت عنوان یادداشت و لینک مربوط به آن یادداشت در مکان مورد نظر در وبلاگ قرار گیرد.


87/8/11::: 11:12 ص
نظر()
  
  

صفحه ی وب خوان این امکان را به کاربران پارسی بلاگ می دهد که لیست دوستان وبلاگی خود (پارسی بلاگی و غیر پارسی بلاگ) را بر اساس جدیدترین یادداشتهای وبلاگشان مشاهده کنندو بدون مراجعه به صفحات دوستان خود از تغییرات وبلاگ آنها با خبر شوند و به سریعترین روش جدیدترین یادداشت دوستانشان را نیز مطالعه کنند .

برای دسترسی به صفحه ی وب خوان میتوان از 3 طریق عمل کرد:

1- صفحه خانگی و بخش "وضعیت وب خوان شما " .

2- از منوی "پارسی بلاگ پیشرفته" ، زیر منوی"مدیریت وبلاگ" و لینک"وب خوان".

3- لینک موجود در منوی میانبرهای صفحات در بالای بخش مدیریت وبلاگ.

در صفحه مذکور فهرستی از دوستانی که قبلا به لینک دونی وبلاگ خودمان اضافه کرده ایم به همراه لوگوی آنها، لینک به وبلاگ و عنوان آخرین یادداشت و تاریخ بروز رسانی آنان نمایش داده می شود. در ردیف هر یک از دوستان دکمه ای برای مشاهده متن وبلاگ آنان تعبیه شده است که با کلیک بر روی آن می توان آخرین یادداشت مربوط به هر کدام از وبلاگهای دوستان را مطالعه کرد.

برای حذف و یا اضافه کردن دوست به این فهرست،‍‏ باید به صفحه " لینک و لوگوهای دوستان (لینکدونی) " رفته و کارهای لازم را انجام داد. در صورتی که مایل به نمایش وبلاگ یکی از دوستان در وبلاگ خود نبوده ولی می خواهید از بروز شدن آن وبلاگ از طریق مدیریت باخبر شود، باید در صفحه لینک و لوگوی دوستان تیک مربوط به فعال سازی، گزینه "این لینک در فهرست دوستان در وبلاگ شما نمایش یابد." را برداشته و ذخیره نماییم.
با این تنظیم لینک مورد نظر در لینکدونی وبلاگ نمایش داده نمیشود ولی در لیست صفحه ی وب خوان به نمایش درخواهد آمد و میتوانید مطالب وبلاگ وی را دنبال کنید.

صفحه ی پینگر سایت پارسی بلاگ

برای آشنایی با تغییرات جدید سایت پارسی بلاگ به این صفحه مراجعه کنید.


87/3/4::: 2:13 ع
نظر()
  

امکان مدیریت یادداشتها و پیامهای آرشیو شده، در سایت پارسی بلاگ فراهم شد. در سیستم قبلی سایت برای مدیریت یادداشتهای آرشیو شده، باید یادداشت مورد نظر را از آرشیو خارج کرده، ویرایشهای لازم را انجام و دوباره آن یادداشت را آرشیو می کردیم، اما در سیستم جدید دیگر نیاز به خارج کردن یادداشت از آرشیو نیست و تمامی یادداشتهای آرشیوی را می توان همانند دیگر یادداشتها، ویرایش و پیامهای آنرا مطالعه و مدیریت کرد.

برای استفاده از این امکان در صفحه "یادداشت ها و پیام ها" و در بالای لیست یادداشتها و پیامهای ، لینکی را مشاهده می کنیم به عنوان " [ یادداشتهای آرشیو شده و پیامهای آنها ] (جدید) " که با کلیک بر روی آن به صفحه مدیریت یادداشتهای آرشیوی می رویم.( پس از نمایش لیست یادداشتهای آرشیو شده لینک قبلی به حالت " [ یادداشتهای آرشیو نشده ] " تغییر میکند و برای بازگشت به صفحه ی یادداشتها و پیامهای غیرآرشیوی می توان از این لینک استفاده کرد.)

در لیست ظاهر شده مانند یادداشتهای غیرآرشیوی می توانید نسبت به ویرایش یادداشتهای آرشیو شده و یا حذف آنها و ویرایش پیامها و پیامهای خوانده نشده ی آنها اقدام کنید اما در این بخش امکان ارسال یادداشت جدید وجود نخواهد داشت و برای ارسال یادداشت جدید به صفحه ی یاددشتها و پیامها باید مراجعه کنید.

پیامهای یادداشتهای آرشیوی

برای آشنایی با تغییرات جدید سایت پارسی بلاگ به این صفحه مراجعه کنید.


87/3/4::: 2:10 ع
نظر()
  

از امکانات جدید سایت پارسی بلاگ ، مدیریت پیامهای جدید کل یادداشت ها است . با این امکان، کاربران سایت می توانند، 10 پیام آخر ارسال شده برای تمامی یادداشتهای یک وبلاگ اعم از آرشیوی و غیر آرشیوی وبلاگشان را مشاهده و مدیریت کنند.

در این صفحه علاوه بر نمایش پیام، عنوان و لینک یادداشتی که پیام برای آن ارسال شده و وضعیت پیام (آرشیوی یا غیرآرشیوی آن) و لینک مشاهده ی پیام در صفحه ی نظرات و ... نیز نمایش داده می شود. این امکان برای تمامی کاربران وبلاگهای گروهی هم اضافه شده است.

برای رفتن به صفحه ویرایش پیامهای جدید، می توانید از «صفحه خانگی» بخش «وضعیت وبلاگ»، بر روی لینک مربوطه کلیک کنید (تصویر پایین) و یا از طریق صفحه یادداشتها و پیام ها به این بخش مراجعه کنید.

وضعیت وبلاگ - پیامهای جدید کل یادداشتها
برای آشنایی با تغییرات جدید سایت پارسی بلاگ به این صفحه مراجعه کنید.


87/3/4::: 2:9 ع
نظر()
  
<      1   2   3      >